Факультет економiки АПК

Cпартакіада серед команд вищих навчальних закладів Шевченківського району з кросу23 Жовтня 2017р.

13 жовтня відбувся спортивно-масовий захід на відкритому повітрі в рамках Спартакіади  серед команд вищих навчальних закладів Шевченківського району з кросу. Не залишилась осторонь і команда Київського національного економічного університету. На цих змаганнях наш університет виставив аж дві команди. До складу команди входили студенти різних факультетів: Шаляпін Олексій (МЕІМ, 2 курс), Демчук Костянтин (МЕіМ, 2 курс), Пінтелей Ігор (ФЕтаУ, 3 курс), Дичкун Тарас (МЕіМ, 2 курс), Костюніна Валерія (ФЕтаУ, 1 курс), Крупко Єлизавета (ФЕтаУ, 1 курс).

О 15:00 був даний старт в забігу на 3000 м.

Під час пробігу між командами тривала гостра боротьба і всепоглинаюче бажання перемогти. Всі дуже старалися, проте переможцем стали ті, хто завдяки незламному командному духу змогли досягти успіху. І це наша команда Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. Серед найкращих був Пінтелей Ігор. Він подолав дистанцію швидше за всіх, залишивши позаду навіть професійних бігунів, не дивлячись на те, що він КМС з вільної боротьби. Серед дівчат відзначилася Крупко Єлизавета(КМС з тхеквондо).

Минувший захід був спрямований на підвищення рівня фізичної, психологічної підготовки, а також популяризації спорту. І, безперечно, всі ці цілі і завдання були досягнуті. Всі переможці та призери були нагороджені цінними подарунками, а їх очі світилися від радості та задоволення.

Від усього колективу хочемо привітати наших чемпіонів та їх тренерів Кузнєцова Валерія Анатолійовича та Смолку Любов Мефодіївну.