Факультет економiки АПК

Street Workout13 Листопада 2017р.

У минулу суботу в парку "Нивки" вперше пройшли змагання "5 СИЛ". Захід проводився за ініціативи всеукраїнської громадської організації "Street Workout Ukraine" з метою популяризації здорового способу життя та залучення юнаків та дівчат до активного відпочинку. У рамках спортивного заходу відбулися спортивні  майстер-класи, показові виступи та безпосередньо змагання. Змагання проходили у  вільному форматі - брати участь міг кожен охочий.

У дисципліні підтягування на перекладині найкращим став студент 5 курсу обліково-економічного факультету Кулик Андрій. Він показав неперевершений результат підтягнувся 42 рази.

Наступною дисципліною було віджимання на брусах. Тут виступали троє наших хлопців. Четверте місце посів студент 4 курсу  факультету "Юридичний інститут" Гаврилюк Сергій, третє місце - студент 2 курсу факультету економіки та управління Пивовар Ростислав. А перше місце, не залишивши жодного шансу супротивникам, посів студент 3 курсу факультету економіки та управління Пінтелей Ігор. Його результат 75 разів, був просто приголомшливим.

Ще однією дисципліною було підтягування ніг у висі на перекладині. У цій складній вправі взялись показати результати двоє наших студентів. Четверте місце посів Гаврилюк Сергій і перше місце з результатом 29 разів виборов Пінтелей Ігор.

 До речі, на змаганнях виступали діти , що досить незвично, все-таки Workoutце нелегкий  вид спорту. Але для дітей були такі вправи, як присідання та віджимання.

За останні роки стало популярним займатися спортом. В кожному районі, мікрорайоні, дворі зараз є обладнані для спорту майданчики. Спорт є альтернативою під'їзного життя для сьогоднішньої молоді. Можливість самовираження, розвиток внутрішньої і зовнішньої сили, спілкування з однолітками, пропаганда здорового способу життя, а саме це необхідно сучасній молоді.