Факультет економiки АПК

Спартакіада «Здоров'я» серед викладачів та співробітників КНЕУ ім. В. Гетьмана з міні-футболу17 Жовтня 2017р.

 

На базі спортивного комплексу «Економіст» були проведені змагання по футзалу  в рамках Спартакіади «Здоров'я» КНЕУ ім. В. Гетьмана. На змагання було заявлено чотири команди: факультету ФЕФ на чолі з деканом В.К. Хлівним, Профкому з Стеценко Б.С., факультету АПК, яку очолив професор Єранкін О.О. та кафедри фізичного виховання на чолі з завідувачем кафедри Дудко М.В.

Турнір проводився по коловій системі. Команди показали чудову результативність. А  гравці тішили вболівальників не тільки забитими м’ячами,  а прекрасною командною та індивідуальною грою. Чудові комбінації, розіграші стандартних положень, удари з різних дистанцій та  сейви голкіперів надавали матчам особливої атмосфери.

 Явним фаворитом змагань була команда «ФЕФ».  Як і передбачалося,  по ходу турніру,  «ФЕФ» не залишили жодних шансів своїм суперникам.  З абсолютним результатом  3 перемоги в трьох матчах  впевнено і цілком заслужено вибороли перше місце. Даний тріумф для  команди став вже 9-м.

 А от за срібні нагороди інтрига трималась до останнього матчу турніру, до якого підійшли команди  «Профкому» та «ФЗВ» з однаковою кількістю набраних очок. Гра виявилася цікавою і захоплюючою.  Кожен з гравців не поступався один одному на кожному клаптику майданчику. У напруженій боротьбі  з рахунком 4:2 перемогу  здобула команда «Профкому».  Команда  «ФЗВ» задовільнилася бронзовими нагородами.  Четверту сходинку , по підсумкам турніру отримала команду «ФЕАПК».

Всі гравці та вболівальники по ходу турніру отримали масу задоволення та отримали заряд позитивних емоцій.Кафедра фізичного виховання висловлює подяку усім учасникам та небайдужим працівникам, які підтримують та розвивають спорт у КНЕУ. Бажають міцного здоров’я та нових досягнень в житті та спорті.